středa 5. dubna 2017

VYSOKÁ HRA

Katrina pracuje v zábavním parku, kdysi byla tajná agentka. Její srdce bije pro nedosažitelného muže, zlomil jí srdce a nechal samotnou napospas. Je si ale vědoma, proč k tomu došlo, měl ji za špionku, za ženu, která slouží druhé straně. Pravda je jiná, jenže to se nikdy nedozví. Změnila se a lépe se ovládá, vězení jí dalo velkou lekci.

"Byla jsi dobrá, Katrino, až moc dobrá na to, abys skončila. Teda pokud jsi před něčím neutíkala. V tom to je? Chtěli tě potrestat za ten neúspěch se mnou?"

Skye je prvotřídní tajný agent, nic ho nedokáže rozptýlit. Je sice malinko těžkopádný a neotesaný, ale dokáže hotové zázraky. Má dvojče, identické, ale povahově naprostý opak. Přijme novou misi a setkává se svou bývalou láskou Katrinou. Nikdy ji neodpustil zradu a přesto si nemůže pomoci. Jejich pouto bylo silné a stále je pojí.

Balancují mezi láskou a přitažlivostí a zlomeným srdcem. Ani jeden z nich nechce zažít znova zklamání, ale táhne je to k sobě jako dva magnety. Do toho se odehrává velmi důležitá mise a všichni ostatní doufají, že jí nezkazí, když to mezi nimi jiskří a zároveň vře.

"Ucítil bodnutí, protože věděl, že jí ublížil, a sám na sebe se zlobil za to, že mu na tom vůbec nezáleželo. Mělo by mu to být naprosto ukradené, jestli ji ranil."

Vysoká hra má jednu velkou nevýhodu a tou je malý počet stran. Je škoda, že se autorka více nerozepsala a nenapsala podrobnější román. Když jsem si hledala informace o knize, dozvěděla jsem se, že je to pokračování, ale popravdě řečeno si nejsem úplně jistá o který díl se má jednat. To vysvětlovalo některé úseky, kde bylo zřejmé, že navazují.

Ani v nejmenším mě nenapadlo, že je v knize tolik erotických scén, čekala jsem napětí a pořádnou akci. Té jsem se samozřejmě také dočkala, ale ne v takové míře. Hlavní hrdina je úžasný, překrásný a trochu nezkrotný jedinec. Nic ho nezastaví a když miluje tak s velkou náruživostí. ¨

"Jenže ses mě nikdy nezeptal, jestli byla tvá zjištění pravdivá. Věřil jsi jim bez okolků. Do té doby jsem myslela, že věříš mě."

Vysokou hru jsem přečetla za chvilku, vzhledem k počtu stran to ani jinak nejde. Je to taková oddechovka, něco mezi akcí a románem. Vhodná na letní večery u skleničky vína, kde se ponoříte do tajného světa s překrásným, živočišným hrdinou.

Děkuji nakladatelství OMEGA za poskytnutí recenzního výtisku.


Knihu zakoupíte ZDE.

HODNOCENÍ   3/5


2 komentáře:

  1. Pěkná recenze, knihu jsem také četla. Bylo to hodně žhavé, hlavně on :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá recenzia, o knihe som zatiaľ ešte nepočula, ale vyzerá zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat