úterý 29. března 2016

Trilogie Hotel v Paříži

 Anotace:
Annabelle pracuje jako splečnice, ale chce toho nechat, protože se bude vdávat.Její budoucí manžel David je vysoce postavený a vlivný a o její práci neví... Annabelle se sejde s posledním klientem. Ukáže se, že je to Davidův bratr, charismatický Louis. Po tomto setkání začnou Annabelle přicházet anonymní pozvání na intimní schůzky do Hotelu des Charmes, kde je každý pokoj věnován nějaké známé francouzské kurtizáně. Na každé schůzce musí Annabelle splnit některou z představ tajného milence, který skrývá svou totožnost. Je to Louis? A pokud je, co by tomu asi řekl její budoucí manžel? Annabelle se ale odevzdá rozkoši a uvědomuje si, že pravá svoboda přichází, jen když podlehne touze........

Autor: Emma Marsová
Nakladatelství: x.y.z
Rok vydání: 10/2015
Počet stran: Celkem 1672
Vazba: Pevná v dárkovém boxu

Moje recenze:
Trilogii jsem dostala darem a nikdy jsem o ní neslyšela. Je v dárkovém boxu s polonahou slečnou na obalu. Na zadní straně jsem se dočetla "lechtivý román, který je označován jako francouzská odpoveď na Padesát odstínů šedi" - no co myslíte lepší nebo horší ??? 
Záčátek byl pro mě trochu zmateční  - takový úryvek z budoucna - nechápala jsem o co jako jde.
Annabelle žije se svojí nemocnou matkou a přivydělává si jako společnice (bohatí muži, vysoce postavení). Setkává se s Davidem, vlivný , dobře zaopatřený, rozhodne se skončit s prací avšak její poslední klient je Davidův bratr Louis. 
Od té chvíle začnou chodit pozvánky do Hotelu des Charmes na anonymní schůzky - kde plní přání podle pokynů - kdo je ten neznámý pisatel -  je to Louis, nějaký dřívější klient nebo sám David? 
Začíná se v tom ztrácet a co víc podléhá rozkoši a touze z neznáma. 
Druhý díl - je to nemožné - byl nejlepší - to se moc nestává. Zde začíná hlavní hrdinka pátrat po minulosti obou bratrů. Klade si spoustu otázek a odpovědi jsou tak složité. Ani jeden ji to neulehčuje - nikdo nechce říct pravdu, mají každý jinou verzi a hraje tam roli další dívka - která je Annabelle podobná a dávno po smrti, přesto se okolo ní točí mnoho otazníků a celý život Barletů. 
Třetí díl postupně rozplete všechny záhady a nechybí překvapení ani odpovědi na kladené otázky. 
Ve všech dílech najdete sex - je to erotický román - někdy se autorka vyjadřuje vulgárně (kdyby přidala na romanci a něžnějších slovech - áááách)
Musím uznat že tady má Hotel narozdíl od Odstínů, děj, zápletku a zajímavý příběh.
Škoda že nenapsala erotický román podle sebe byl by mnohem lepší....  


HODNOTÍM 4/5****                                  Vaše Veronika

Žádné komentáře:

Okomentovat