čtvrtek 9. února 2017

NALEZENÁ V TOBĚ

Druhý díl nejžhavější erotické romance současnosti...

Na úvod bych chtěla připomenout, že první díl se mi hrozně moc líbil a nemohla jsem se dočkat, až se začtu do pokračování. Měla jsem malinko strach, protože většinou už pokračování nebývá tak dobré. Zmýlila jsem se, druhý díl byl snad ještě lepší jak ten první.


"Dívala jsem se mu do tváře - můj výbuch ho nijak neznepokojil. Jiné může by podobný obviňující výlev vyděsil a zahnal na útěk. Ale Hudson - nejen že v jeho výrazu nebyla ani stopa po strachu, naopak jsem v něm četla hlad, touhu. Téměř jako by ho moje paranoia vzrušovala. "


Alayna neustále bojuje se svojí minulostí, bojí se aby nepropadla znova do stalkingu. Snaží se tolik, že si určité věci nehodlá ani trochu připouštět. Její situace je těžká, protože Hudson je nečitelný a umí svoje emoce vyjadřovat pouze fyzicky a činy. Dostat z něho emoce slovně je takřka nemožné. Oba balancují na pomyslné hraně a stačí málo, aby se spustila porucha jednoho z nich.



Přestože je to nemožné, nějakým zázračným způsobem spolu sdílejí hluboké city, které se dají lehce narušit. Stačí jedno tajemství, zahalení pravdy nebo přizpůsobení okolností a může to vyústit v nepěkné obviňování a nedůvěře. Alayna si potřebuje o Hudsonovi s někým promluvit, nabízí se jí Celie, bývalá přítelkyně Hudsona. Každý jí varuje ať se od ní drží dál, jenže kdo jiný ho zná lépe než ona?

Stále mě nepřestává překvapovat, jak dobře se spisovatelce povedlo pozvednout erotickou knihu na zajímavou. Správně usoudila, že je potřeba i promyšlený příběh, aby čtenářky (doufám, že jsem teď neurazila mužskou část čtenářů) měly pocit, že čtou žhavý příběh a ne příručku k sexu. Sice tu stále máme vzorec bohatý milenec a chudá dívka, ale časem určitě najdu knihu, kde bude ona bohatá a on chudý. Ale zpátky k této knize, líbí se mi, že jsou oba tak šílení a neslučitelní, až se k sobě nakonec dokonale hodí.

"Pro mě ale fakt, že byl zničený svým chováním k Celii, byl známkou opaku - byl schopen cítit. Natolik, že dokázal svých činů litovat. A to neznačilo bezcitnost. To značilo lidskost."

Druhý díl Nalezená v tobě odhaluje všechna tajemství Alayny a upevňuje přesvědčení, že se nadobro vyléčila. Mám ale takové tušení, že v posledním díle se bude autorka věnovat především minulosti Hudsona, protože tady jsem se nedozvěděla skoro nic. A popravdě jsem zvědavá, myslím si, že to bude hodně pikantní.

Samozřejmě musím zhodnotit i erotickou stránku knihy. Je jasné, že pokud sáhnu po této knize čekám vášeň, hodně sexu a mnoho romantiky. Ano, je tam toho spousta, milují se všude a orgasmů má hlavní hrdinka nespočet. Je to žhavé a je to přesně to, co čekáte. Asi jsem našla svojí TOP trilogii v erotické sekci. Doufám, že třetí díl nezkazí můj dojem a bude stejně tak dobrý, nebo ještě o maličko lepší.

HODNOCENÍ  5/5

4 komentáře:

  1. Opět pěkná recenze, musím se po sérii podívat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, určitě se ti bude líbit. Občas je potřeba snít. :-D

      Vymazat
  2. Pěkná recenze! :) O knížce a tudíž ani o celé sérii jsem ještě neslyšela :)

    OdpovědětVymazat